Zakelijk printen: De perfecte printer voor jouw bedrijf vind je bij de Printerstore

Een goede multifunctionele kantoorprinter, of zakelijke printer, is een printer die past bij de printbehoeften van jouw bedrijf. De goedkopere printers voor thuisgebruik voldoen daar vaak niet aan, aangezien deze printers niet zijn bedoeld voor regelmatige dagelijkse printopdrachten. Zakelijk printen vereist betrouwbare en efficiënte apparaten die bestand zijn tegen intensief gebruik en hoge volumes aankunnen.

 

Waarom kiezen voor een zakelijke printer?

Printers voor thuisgebruik zijn meestal inkjetprinters en deze printers gebruiken inktcartridges. Kantoorprinters gebruiken daarentegen toner. Inktcartridges zijn in gebruik minder voordelig dan een toner van een kantoorprinter. Een toner gaat veel langer mee en zorgt ervoor dat je kosten bespaart op de lange termijn. Daarnaast bieden zakelijke printers vaak hogere afdruksnelheden en betere afdrukkwaliteit, wat essentieel is voor professionele documenten en presentaties.

 

Soorten zakelijke printers

Printers zijn er in alle soorten en maten. Veel zakelijke printers kunnen niet alleen printen, maar ook scannen, kopiëren en faxen. Dit maakt ze multifunctioneel en zeer geschikt voor een dynamische kantooromgeving. Er zijn verschillende soorten zakelijke printers, waaronder:

  • Laserprinters: Ideaal voor hoge afdruksnelheden en grote volumes.
  • MFP printers: Bieden print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten.

 

Hoe kies je de juiste zakelijke printer?

Bij het vinden van een ideale nieuwe zakelijke printer is het belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Moet de printer hoge volumes kunnen afdrukken? Heb je behoefte aan kleurenprints? Of is een multifunctionele all-in-one printer meer geschikt voor jouw kantoor?

Wij helpen je graag bij het adviseren van geschikte zakelijke printers. Bij de Printerstore vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kantoorprinters, afgestemd op verschillende zakelijke behoeften.

 

Voordelen van zakelijk printen met de Printerstore

Bij de Printerstore bieden wij niet alleen een breed scala aan printers, maar ook de expertise om jou te helpen de juiste keuze te maken. Enkele voordelen van zakelijk printen met ons zijn:

  • Duurzaamheid: Onze refurbished printers dragen bij aan een duurzamere planeet.
  • Kostenefficiëntie: Bespaar tot wel 70% in vergelijking met de aanschaf van nieuwe printers.
  • Uitstekende service: Profiteer van onze servicepakketten en reparatiediensten voor zorgeloos printen.
  • Kwaliteit: Elke printer wordt grondig getest en gereviseerd door ervaren technici.

 

Neem contact op voor advies op maat

Ben je klaar om jouw kantoor te voorzien van een efficiënte en duurzame printoplossing? Bezoek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment aan zakelijke printers. Of neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies. Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte printer die past bij de behoeften van jouw bedrijf.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10