De voordelen van een refurbished printer bij de Printerstore

In een tijd waarin duurzaamheid en kostenbesparing steeds belangrijker worden, is de keuze voor een refurbished printer een slimme en verantwoorde beslissing. Bij de Printerstore bieden we een uitgebreid assortiment aan refurbished printers die zowel milieuvriendelijk als budgetvriendelijk zijn. In deze blog bespreken we de voordelen van een refurbished printer en waarom u zou moeten overwegen om er een aan te schaffen bij de Printerstore.

 

Wat is een refurbished printer?

Een refurbished printer is een gebruikte printer die is teruggebracht naar een bijna-nieuwstaat door grondige reiniging, reparatie en vervanging van versleten onderdelen. Bij de Printerstore zorgen we ervoor dat elke refurbished printer voldoet aan strenge kwaliteitsnormen voordat deze weer op de markt wordt gebracht. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van uw printer, alsof deze nieuw is.

 

Voordelen van een refurbished printer

 

1. Kostenbesparing

Een van de grootste voordelen van een refurbished printer is de aanzienlijke kostenbesparing. Refurbished printers zijn doorgaans veel goedkoper dan nieuwe modellen, waardoor u hoogwaardige apparatuur kunt krijgen zonder de bank te breken. Bij de Printerstore bieden we scherpe prijzen op onze refurbished printers, zodat u kunt profiteren van topkwaliteit voor een fractie van de prijs.

 

2. Milieuvriendelijkheid

Door te kiezen voor een refurbished printer draagt u bij aan een duurzamere wereld. Het hergebruiken van printers vermindert de vraag naar nieuwe producten en helpt elektronische afval te verminderen. Bij de Printerstore zijn we toegewijd aan milieuvriendelijkheid en zorgen we ervoor dat onze refurbishing processen milieuvriendelijk zijn.

 

3. Betrouwbaarheid en kwaliteit

Onze refurbished printers ondergaan uitgebreide tests en onderhoud om ervoor te zorgen dat ze in topconditie verkeren. Bij de Printerstore garanderen we dat elke refurbished printer die we verkopen, voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat u kunt rekenen op betrouwbare prestaties en een lange levensduur van uw printer.

 

4. Garantie en ondersteuning

Bij de Printerstore bieden we garantie op al onze refurbished printers. Dit geeft u de gemoedsrust dat, mocht er iets misgaan, u kunt rekenen op onze ondersteuning en service. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele problemen of vragen.

 

5. Toegang tot hoogwaardige modellen

Refurbished printers geven u de mogelijkheid om te profiteren van hoogwaardige modellen en functies die anders buiten uw budget zouden vallen. Bij de Printerstore hebben we een breed scala aan refurbished printers van HP, waardoor u toegang heeft tot de beste technologie zonder hoge kosten.

 

Waarom kiezen voor de Printerstore?

 

Uitgebreide selectie

Bij de Printerstore hebben we een uitgebreide selectie van refurbished printers, zodat u altijd een model kunt vinden dat perfect past bij uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige thuisprinter of een geavanceerde kantoorprinter, wij hebben het allemaal.

Deskundig advies

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. We begrijpen dat het kiezen van de juiste printer soms overweldigend kan zijn, en we zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de perfecte refurbished printer.

Uitstekende klantenservice

Bij de Printerstore streven we naar uitstekende klantenservice. We zijn pas tevreden als u dat ook bent, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Van advies tot nazorg, wij staan voor u klaar.

Bekijk de online shop van de Printerstore

Het kiezen voor een refurbished printer van de Printerstore biedt tal van voordelen, van kostenbesparing en milieuvriendelijkheid tot betrouwbaarheid en toegang tot hoogwaardige modellen. Door te kiezen voor een refurbished printer, maakt u een slimme en verantwoorde keuze die zowel uw budget als het milieu ten goede komt. Bezoek onze website om ons assortiment refurbished printers te ontdekken en ervaar zelf de voordelen van een refurbished printer van de Printerstore.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10