HP computer monitor: Uw beste keuze bij de Printerstore

Bij de Printerstore begrijpen we hoe belangrijk een goede computer monitor is voor uw dagelijkse werkzaamheden, of u nu vanuit huis werkt, in een kantooromgeving bent of gewoon thuis geniet van entertainment. Daarom bieden wij een hoogwaardige HP computer monitor aan die bekend staat om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve functies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor talloze HP refurbished printers.

 

Waarom kiezen voor een HP computer monitor van de Printerstore?

Uitstekende beeldkwaliteit

Bij de Printerstore zijn we trots op ons aanbod van HP producten die stuk voor stuk een uitstekende beeldkwaliteit leveren. Met scherpe resoluties en levendige kleuren zorgt onze HP monitor ervoor dat al uw werkzaamheden, van tekstverwerking tot grafisch ontwerp, helder en duidelijk worden weergegeven.

 

Betrouwbaarheid en lange levensduur

HP monitors staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wanneer u een HP monitor koopt bij de Printerstore, weet u zeker dat u investeert in een product dat ontworpen is om langdurige prestaties te leveren. Dit maakt de HP monitor een slimme keuze voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik.

 

Gebruiksvriendelijke functies

Onze HP monitor is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Verstelbare standaarden, intuïtieve bedieningspanelen en een breed scala aan aansluitmogelijkheden maken het werken met een HP monitor eenvoudig en comfortabel. Dit verhoogt niet alleen uw productiviteit, maar zorgt ook voor een aangenamere werkervaring.

 

Milieuvriendelijke opties

Bij de Printerstore hechten we waarde aan duurzaamheid. Daarom bieden we ook refurbished HP producten aan, zoals de HP EliteDisplay E273q monitor. Door te kiezen voor een refurbished monitor draagt u bij aan de vermindering van elektronisch afval en geniet u tegelijkertijd van hoogwaardige prestaties tegen een lagere prijs.

 

De HP EliteDisplay E273q Computer Monitor

Een van de toppers in ons assortiment is de HP EliteDisplay E273q. Deze 27-inch monitor met een Quad-HD resolutie van 2560 x 1440 pixels biedt een indrukwekkende beeldkwaliteit. De microrand aan drie zijden zorgt voor een bijna naadloze weergave bij gebruik van meerdere schermen. Daarnaast biedt deze monitor flexibiliteit met kantel-, draaibare- en hoogteverstellingsopties, evenals meerdere aansluitmogelijkheden zoals USB-C™, DisplayPort™, HDMI, en VGA. Bekijk de HP EliteDisplay E273q hier.

 

Uw voordelen bij de Printerstore

Wanneer u bij de Printerstore winkelt, profiteert u van diverse voordelen:

  • Breed assortiment refurbished printers: Naast onze HP monitor kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreide selectie van HP refurbished printers.
  • Deskundig advies: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu advies nodig heeft over specificaties of hulp bij de installatie, wij zijn er voor u.
  • Snelle levering: Wij begrijpen dat u uw nieuwe monitor snel in gebruik wilt nemen. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering.
  • Uitstekende klantenservice: Bij de Printerstore staat klanttevredenheid voorop. Heeft u vragen of problemen, dan lossen wij deze snel en efficiënt voor u op.

 

Conclusie

Bij de Printerstore vindt u de perfecte HP computer monitor die aansluit bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar de allernieuwste modellen of een betrouwbare refurbished optie zoals de HP EliteDisplay E273q, wij hebben het in huis. Verbeter uw werkplek met de hoogwaardige technologie van HP en ervaar zelf het verschil. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan HP refurbished printers om uw kantoor compleet te maken.

 

Bezoek ons vandaag

Kijk op onze webshop om ons volledige assortiment aan HP producten te bekijken. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid met HP monitors en printers van de Printerstore en maak uw werkervaring aangenamer en productiever.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10