Ontvang nu korting op een printer bij de Printerstore!

Ben je op zoek naar een hoogwaardige printer met een aantrekkelijke korting? Zoek niet verder! Bij de Printerstore hebben we precies wat je nodig hebt. Ontdek onze fantastische aanbiedingen en bespaar op je nieuwe printer.

 

Waarom kiezen voor een printer met korting?

Het is altijd verstandig om te profiteren van kortingen, vooral als het gaat om technologische apparaten zoals printers. Door te kiezen voor een printer met korting, krijg je dezelfde kwaliteit en functionaliteit voor een lagere prijs. Bij de Printerstore streven we ernaar om waarde te bieden aan onze klanten, en daarom hebben we een breed scala aan printers met aantrekkelijke kortingen.

Een printer met korting biedt niet alleen directe financiële voordelen, maar het is ook een investering in efficiëntie, productiviteit en kwaliteit. Of je nu thuis werkt, een klein bedrijf hebt of deel uitmaakt van een grote onderneming, een goede printer is essentieel voor het afdrukken van documenten, rapporten, presentaties en meer. Met onze kortingen wordt deze investering nog aantrekkelijker.

 

HP Color LaserJet Enterprise Flow M880z: perfectie in afdrukken

Een van onze meest gewilde aanbiedingen is de HP Color LaserJet Enterprise Flow M880z. Met zijn indrukwekkende specificaties en prestaties is deze printer de ideale keuze voor drukke kantoren en bedrijven die streven naar professionele afdrukresultaten.

De HP Color LaserJet Enterprise Flow M880z levert niet alleen hoogwaardige afdrukken, maar biedt ook snelheid en veelzijdigheid. Met een resolutie van 1200 x 1200 DPI produceert deze printer scherpe en levendige afdrukken, perfect voor presentaties, rapporten en marketingmateriaal. Met een printsnelheid van 46 pagina’s per minuut ben je verzekerd van snelle resultaten, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en deadlines worden gehaald. Bovendien ondersteunt deze printer A3-formaat afdrukken, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van grote spreadsheets, ontwerpen en posters zonder kwaliteitsverlies. Bekijk de aanbieding hier.

 

Profiteer nu van onze aanbiedingen!

Waar wacht je nog op? Bezoek onze aanbiedingenpagina op de Printerstore website en ontdek geweldige kortingen op een breed assortiment printers. Mis deze kans niet om geld te besparen terwijl je investeert in hoogwaardige afdrukoplossingen voor thuis of op kantoor.

 

Bekijk het aanbod van de Printerstore

Bij de Printerstore vind je topkwaliteit printers tegen gereduceerde prijzen. Bekijk vandaag nog ons assortiment en profiteer van de beste deals voordat ze verdwijnen!

Voor meer informatie over onze printers en aanbiedingen, bezoek onze website en ontdek ons volledige assortiment. Verbeter vandaag nog je afdrukervaring met de Printerstore!

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.7

162 beoordelingen

Kiyoh