Wifi printer installeren: Een eenvoudige gids voor HP printers

Het installeren van een wifi printer in je thuis- of kantooromgeving biedt het ultieme gemak en efficiëntie, waardoor je vanaf elke locatie binnen je netwerk kunt afdrukken. In dit artikel leiden we je door het proces van een wifi printer installeren, specifiek gericht op HP printers. Volg deze stappen om snel en gemakkelijk je HP wifi printer op te zetten en te genieten van draadloos printen.

 

Stap 1: Wifi-installatiemodus herstellen op HP printers

De eerste stap in het proces van een wifi printer installeren is ervoor zorgen dat je printer klaar is om verbinding te maken met je draadloze netwerk. HP printers komen met een specifieke wifi-installatiemodus die dit proces vergemakkelijkt.

 

Voor HP printers met een touchscreen:

  • Selecteer in het menu ‘Draadloos’ of ‘Installatie’ de optie ‘Netwerkinstallatie’ of ‘Instellingen’, en selecteer vervolgens ‘Netwerkinstellingen herstellen’.

 

Voor HP printers zonder touchscreen (met knoppen):

 

Het herstellen van de wifi-installatiemodus zorgt ervoor dat de printer gemakkelijk kan worden gedetecteerd door je netwerk tijdens de installatie.

 

Stap 2: De HP smart-app installeren

De volgende cruciale stap bij een wifi printer installeren is het downloaden en instellen van de HP Smart-app, die het opzetten van je printer op het wifi-netwerk vergemakkelijkt.

  1. Open de HP Smart-app op je smartphone of tablet. Als je de app nog niet hebt, kun je deze gratis downloaden uit de App Store of Google Play.
  2. Maak een account aan of log in, en volg binnen twee uur na het activeren van de wifi-installatiemodus de stappen in de app om je printer te koppelen en een draadloze verbinding op te zetten.

 

Door deze stappen te volgen, kun je genieten van het gemak dat komt met draadloos printen, en je printer beheren en gebruiken vanaf elk apparaat dat met je netwerk is verbonden.

 

Wifi printer installeren? De Printerstore staat voor je klaar!

Een wifi printer installeren hoeft geen hoofdpijn te veroorzaken. Door de wifi-installatiemodus op je HP printer te herstellen en de HP Smart-app te gebruiken, kun je eenvoudig een draadloze verbinding opzetten. Dit stelt je in staat om te printen vanaf elke locatie binnen je netwerk, het maximaliseren van je productiviteit en het vereenvoudigen van je printtaken. Volg deze stappen om je HP wifi printer succesvol te installeren en te genieten van het gemak van draadloos printen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de Printerstore. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10