Ontdek onweerstaanbare printer aanbiedingen bij de Printerstore

Altijd de beste printer aanbiedingen

Bij de Printerstore begrijpen we hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot kwaliteitsprinters zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Of je nu een student bent die eindeloze pagina’s aan essays moet afdrukken, een professional die rapporten in topkwaliteit moet leveren, of iemand die gewoon vanuit huis wil kunnen printen zonder zorgen; een goede printer is onmisbaar. Daarom streven we ernaar om je altijd de beste printer aanbiedingen te bieden.

 

Altijd nieuwe aanbiedingen

Onze aanbiedingenpagina wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste deals. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige inkjetprinter voor dagelijks gebruik of een geavanceerde laserprinter voor professionele kwaliteitsafdrukken, bij ons vind je altijd een aanbieding die bij je past. Vergeet niet regelmatig onze aanbiedingenpagina te bezoeken om de nieuwste deals niet te missen.

 

Duurzaamheid en besparingen met HP refurbished printers

In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het kiezen voor refurbished printers een slimme keuze. De Printerstore is trots op het geven van een tweede leven aan printers. Onze HP refurbished printers zijn niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar bieden ook aanzienlijke besparingen in vergelijking met nieuwe modellen.

 

Waarom kiezen voor refurbished?

  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor een refurbished printer help je mee aan het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een groenere planeet.
  • Kostenbesparing: Refurbished printers zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe modellen, waardoor je kunt besparen op je aankoop zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Kwaliteitsgarantie: Al onze refurbished printers ondergaan een grondige inspectie en worden gereviseerd door gecertificeerde technici, waardoor ze net zo betrouwbaar zijn als nieuwe printers.

 

Een breed assortiment voor elk budget

Bij de Printerstore vind je een breed assortiment aan printers. Van compacte, budgetvriendelijke modellen voor thuisgebruik tot geavanceerde systemen voor kantoren en grote werkruimten; we hebben iets voor elk budget en elke behoefte. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren over de beste printer aanbiedingen die aansluiten bij jouw wensen en eisen.

 

Ontdek onze printer aanbiedingen vandaag nog

Wacht niet langer en duik in onze wereld van onweerstaanbare printer aanbiedingen. Bezoek onze aanbiedingenpagina voor de laatste deals en ontdek hoe je kunt profiteren van hoge kwaliteit printers tegen onklopbare prijzen. Kies voor duurzaamheid en bespaar tegelijkertijd met onze HP refurbished printers. Bij de Printerstore zetten we ons in voor kwaliteit, duurzaamheid en jouw tevredenheid. Ontdek vandaag nog jouw perfecte printer deal en geniet van de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.7

162 beoordelingen

Kiyoh