De ultieme gids voor het kiezen van een laserprinter voor kantoor

In het digitale tijdperk blijft de vraag naar betrouwbare en efficiënte printers in de kantooromgeving bestaan. Een laserprinter voor kantoor is een essentiële aanwinst die de productiviteit kan verhogen en de operationele kosten kan verlagen. In deze blog van de Printerstore bespreken we waarom een laserprinter een waardevolle toevoeging is aan uw kantoor en hoe u de beste keuze kunt maken.

 

Voordelen van een laserprinter voor kantoor

Snelheid en efficiëntie

Een van de grootste voordelen van een laserprinter is de snelheid. Tegenover inkjetprinters bieden laserprinters snellere afdruksnelheden, wat essentieel is voor het verwerken van grote volumes op kantoor. Bovendien zijn ze vaak efficiënter met toner dan inkjetprinters met inkt, wat leidt tot lagere kosten per pagina.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Laserprinters staan bekend om hun duurzaamheid en kunnen jaren meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt ze een betrouwbare keuze voor bedrijven die een printer nodig hebben die de dagelijkse druk van het kantoorleven kan weerstaan.

 

Hoge afdrukkwaliteit

Voor kantoren die een onberispelijke kwaliteit vereisen, zoals het afdrukken van klantdocumenten of marketingmateriaal, leveren laserprinters consistente en hoogwaardige resultaten, met scherpe tekst en heldere afbeeldingen.

 

Hoe kiest u de beste laserprinter voor uw kantoor?

Analyseer uw afdrukbehoeften

Bedenk wat uw specifieke behoeften zijn. Hoeveel print u dagelijks? Heeft u kleurenprints nodig of zijn monochrome afdrukken voldoende? De antwoorden op deze vragen zullen uw keuze beïnvloeden.

 

Kijk naar afdruksnelheid en volume

Een hogere afdruksnelheid is van cruciaal belang voor het bijhouden van de werklast op drukke kantoren. Controleer de specificaties voor pagina’s per minuut (ppm) en vergelijk dit met uw dagelijkse afdrukvereisten.

 

Overweeg de afdrukkosten

Bereken de totale eigendomskosten, niet alleen de initiële aanschafprijs. Dit omvat de kosten van toner, papier, en onderhoud over de levensduur van de printer.

 

Functionaliteit en connectiviteit

Moderne laserprinters bieden diverse functies zoals dubbelzijdig printen, netwerkconnectiviteit en draadloze afdrukmogelijkheden. Kies een model dat naadloos integreert met uw kantooromgeving en apparaten.

 

Investeren in de juiste laserprinter bij de Printerstore

Het kiezen van de juiste laserprinter voor uw kantoor is een investering die zichzelf terugbetaalt in verhoogde productiviteit en verminderde kosten op de lange termijn. Door de bovenstaande factoren in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Het selecteren van een laserprinter voor kantoor hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Met de juiste informatie en een duidelijk begrip van uw behoeften, kunt u een keuze maken die uw kantoor efficiënter en uw afdrukken scherper maakt. Bent u klaar om de stap te maken naar een gestroomlijnde, productieve werkplek met de perfecte laserprinter van de Printerstore?

 

Voorbeeld laserjet printers voor kantoor

Twijfel je nog over de perfecte printer die aansluit bij jouw printbehoeften en zoek je deskundig advies? Neem gerust contact met ons op via chat, telefoon of e-mail. Ons team staat klaar om je te ondersteunen in het kiezen van de ideale printer.

Om je alvast op weg te helpen, vind je hieronder twee laserprintermodellen uit onze collectie die je keuze wellicht vergemakkelijken:

 

HP Color LaserJet Enterprise M555x Kleur 1200 x 1200 DPI A4

Op zoek naar een hoogwaardige kleurenprinter voor professioneel gebruik? De HP Color LaserJet Enterprise biedt levendige kleurenafdrukken en efficiënt dubbelzijdig printen. Ideaal voor middelgrote tot grote bedrijven met een afdruksnelheid van 38 ppm en 1200×1200 DPI voor scherpe documenten. Uitgerust met Ethernet voor gemakkelijke netwerkverbindingen, ondersteunt het A4-formaat en zorgt de duplexfunctionaliteit voor papierbesparing.

Is dit helemaal wat je zoekt? Bekijk hier het model met volledige beschrijving.

HP Color LaserJet Enterprise M855dn Kleur 1200 x 1200 DPI A3

Op zoek naar een professionele kleurenprinter die ook A3-formaat aankan? De HP Color LaserJet Enterprise M855dn is de perfecte keuze voor grote ondernemingen. Met een indrukwekkende resolutie van 1200 x 1200 DPI levert deze printer levendige kleurenafdrukken op zowel A4- als A3-papier. Dankzij de snelle netwerkverbinding via Ethernet en efficiënte dubbelzijdige printoptie bespaart u tijd en papier. Ideaal voor het creëren van hoogwaardige marketingmaterialen en zakelijke documenten.

Bekijk hier het model en bestel vandaag nog! 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10