Waarom een gebruikte printer kopen? Ontdek de voordelen bij de Printerstore

In een tijd waar duurzaamheid en kostenbesparing steeds belangrijker worden, kiezen veel bedrijven en thuisgebruikers voor een gebruikte printer. De Printerstore, uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige printoplossingen, biedt een uitgebreide selectie van gebruikte printers die niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenefficiënt zijn. In deze blog verkennen we de voordelen van het kiezen voor een gebruikte printer en waarom de Printerstore uw eerste keuze moet zijn.

 

Een gebruikte printer: Duurzaam en milieubewust

Het kiezen voor een gebruikte printer draagt significant bij aan de vermindering van elektronisch afval. Elk jaar worden miljoenen functionele printers onnodig weggegooid, wat leidt tot een toename van e-waste. Door te kiezen voor een gebruikte printer van de Printerstore, draagt u bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van elektronica te bevorderen.

 

Kostenefficiëntie: Bespaar zonder kwaliteit te verliezen

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van het kopen van een gebruikte printer is de kostenefficiëntie. Bij de Printerstore vindt u printers die aanzienlijk minder kosten dan nieuwe modellen, zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Dit maakt het een ideale keuze voor startups, kleine bedrijven of iedereen die wil besparen op hun kantoortechnologie.

 

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

De Printerstore staat bekend om zijn strenge kwaliteitscontroles en het refurbishment proces. Elke gebruikte printer die wij verkopen, ondergaat een uitgebreide inspectie, reiniging en eventuele noodzakelijke reparaties om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten, wetende dat ze een product kopen dat zo goed als nieuw functioneert.

 

Breed assortiment gebruikte printers

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige inkjetprinter voor thuisgebruik of een geavanceerde laserprinter voor uw kantoor, de Printerstore heeft een uitgebreid assortiment gebruikte printers van het toonaangevende merk HP. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook de vrijheid hebt om een printer te kiezen die perfect past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 

Uitstekende klantenservice en ondersteuning

Bij de Printerstore begrijpen we dat het kopen van een gebruikte printer vragen kan oproepen over de staat en functionaliteit van het apparaat. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte printer voor uw behoeften. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning na de aankoop om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

 

Conclusie: Een gebruikte printer is een slimme keuze voor iedereen

Het kiezen voor de Printerstore is een slimme beslissing die niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor de planeet. Met de garantie van kwaliteit, een breed assortiment en uitstekende klantenservice, is er geen betere plaats om uw volgende gebruikte printer te vinden. Bezoek onze website vandaag nog om ons volledige aanbod te bekijken en maak de stap naar een duurzamere en kostenefficiënte printoplossing.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10