Vind de ideale printer met onze keuzehulp: Een gids voor elke behoefte

Het selecteren van de juiste printer kan een ontmoedigende taak zijn gezien de vele opties die beschikbaar zijn. Gelukkig biedt de Printerstore een uitgebreide printer keuzehulp om het proces te vereenvoudigen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe, box damaged of refurbished printer, voor A3 of A4 formaat, met verschillende printsnelheden en printvolumes, onze keuzehulp is ontworpen om je te begeleiden naar de perfecte match voor jouw specifieke behoeften.

 

Kies jouw printerstatus: Nieuw, box damaged of refurbished

De status van een printer kan aanzienlijk variëren in prijs en conditie. Nieuwe printers bieden de laatste technologie en garantie, maar kunnen duurder zijn. Box damaged printers zijn nieuw met mogelijk beschadigde verpakking maar met volledige garantie, een uitstekende keuze voor budgetbewuste kopers. Refurbished printers, zorgvuldig hersteld naar de fabrieksinstellingen, bieden een uitstekende waarde en duurzaamheid voor een fractie van de prijs van een nieuw model. Onze printer keuzehulp helpt je bij het bepalen welke status het beste past bij jouw behoeften en budget.

 

Papierformaat: A3 of A4 printen

De keuze tussen A3 en A4 printen hangt af van jouw specifieke behoeften. A4 is het meest gangbare formaat, ideaal voor standaard documenten en foto’s. A3-printers bieden meer veelzijdigheid voor professionals die grotere documenten, zoals presentaties en posters, moeten afdrukken. Onze keuzehulp verfijnt de zoekopdracht om ervoor te zorgen dat je een printer vindt die aan jouw formaatvereisten voldoet.

 

Printsnelheid: Jouw tempo, jouw keuze

Printsnelheid is een belangrijke overweging, vooral in een zakelijke omgeving waar tijd geld is. Met opties variërend van tot 30 pagina’s per minuut, tot 50 pagina’s per minuut, en meer dan 50 pagina’s per minuut, kan onze keuzehulp je helpen een printer te vinden die jouw workflow kan bijhouden, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit.

 

Printvolume: Match jouw maandelijkse behoefte

Printvolume speelt een cruciale rol in de keuze van jouw ideale printer. Voor kleine tot middelgrote bedrijven of thuisgebruik, met een printvolume van 0 – 500 pagina’s per maand, zijn er specifieke modellen die efficiëntie en kostenbesparing bieden. Voor hogere volumes, 500+ per maand, raden we printers aan die zijn ontworpen voor duurzaamheid en hogere werklasten. Onze keuzehulp zorgt ervoor dat je investeert in een printer die kan voldoen aan jouw maandelijkse printbehoeften.

 

Ontdek jouw perfecte printer met onze keuzehulp

Door de printer keuzehulp van de Printerstore te gebruiken, kun je de overvloed aan keuzes efficiënt navigeren en een printer vinden die perfect bij jouw behoeften past. Van het beslissen over de status van de printer en het kiezen van het juiste papierformaat tot het vinden van de optimale printsnelheid en het afstemmen op jouw maandelijkse printvolume, onze keuzehulp is jouw eerste stap naar een zorgvuldig afgestemde printoplossing.

Bezoek de Printerstore vandaag nog en gebruik onze printer keuzehulp om jouw zoektocht naar de perfecte printer te beginnen. Met slechts een paar klikken kom je dichter bij het vinden van jouw ideale printpartner, afgestemd op jouw unieke behoeften en budget.

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10