Duurzaam printen: Hoe de Printerstore het verschil maakt

Wat maakt de Printerstore duurzaam?

In een tijdperk waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, neemt de Printerstore het voortouw in de strijd voor een groenere toekomst. Maar wat maakt de Printerstore nu echt duurzaam? Het antwoord ligt in ons unieke aanbod en onze bedrijfsfilosofie.

Allereerst bieden wij een uitgebreid assortiment aan refurbished printers. Deze printers zijn niet nieuw, maar volledig gereviseerd en functioneren als nieuw. Door te kiezen voor refurbished, verminderen we de vraag naar nieuwe producten, wat resulteert in minder productie en dus een lagere milieu-impact. Refurbished printers zijn niet alleen een duurzamere keuze, maar bieden ook een kostenefficiënte oplossing voor onze klanten.

Daarnaast focust de Printerstore op het aanbieden van milieuvriendelijk papier. Dit papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen of bestaat uit gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan het verminderen van ontbossing en het besparen van natuurlijke hulpbronnen.

 

Printen is toch helemaal niet duurzaam?

Het is een gangbare opvatting dat printen een negatieve impact heeft op het milieu. En hoewel dit gedeeltelijk waar is, zijn er manieren om deze impact significant te verminderen. Bij de Printerstore begrijpen we de zorgen over de duurzaamheid van printen en hebben we maatregelen genomen om deze zorgen aan te pakken.

Bij de Printerstore zetten wij ons in voor het milieu door het aanbieden van refurbished printers. Deze printers, die zorgvuldig zijn gereviseerd en hernieuwd, bieden een uitstekend alternatief voor nieuwkoop en helpen zo de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door een tweede leven te geven aan bestaande printers, verminderen we de noodzaak voor productie van nieuwe apparatuur en de daarmee samenhangende milieubelasting. Wij stimuleren tevens onze klanten om milieubewuste keuzes te maken, zoals dubbelzijdig printen en het optimaliseren van printinstellingen, om zo het verbruik van papier en inkt te minimaliseren.

 

Onze inzet voor verduurzaming

De Printerstore gaat verder dan alleen het verkopen van duurzame producten; we zijn ook toegewijd aan het bevorderen van duurzame praktijken binnen onze eigen operaties. We zetten ons in voor het verminderen van energieverbruik en het bevorderen van recycling binnen onze organisatie. Een van de manieren waarop we dit doen, is door ons personeel aan te moedigen om milieuvriendelijke vervoersopties te gebruiken, zoals fietsen naar het werk. Deze benadering helpt niet alleen onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar bevordert ook een gezonde levensstijl onder onze medewerkers.

We begrijpen dat duurzaamheid een doorlopend proces is en streven ernaar om onze impact op het milieu continu te verminderen. Dit doen we niet alleen door duurzame producten aan te bieden, maar ook door actief bij te dragen aan een groenere planeet.

 

Conclusie: Duurzaam printen bij de Printerstore

Bij de Printerstore geloven we dat zelfs in de printindustrie stappen gezet kunnen worden naar een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor refurbished printers en milieuvriendelijk papier, bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. We nodigen iedereen uit om, als je dan toch moet printen, dit zo duurzaam mogelijk te doen bij de Printerstore. Samen kunnen we een verschil maken voor onze planeet.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh