De ultieme gids voor de installatie van uw printer bij de Printerstore

Printer aansluiten op het netwerk

Het installeren van een printer in uw kantoor of thuisomgeving kan een complexe taak lijken, maar bij de Printerstore maken we het eenvoudig. Een essentiële stap in de installatie is het aansluiten van de printer op uw netwerk. Dit zorgt ervoor dat u vanaf elke computer of apparaat binnen het netwerk toegang heeft tot de printer. Het enige wat u nodig heeft, is een netwerkkabel in de ruimte waar de printer geïnstalleerd zal worden. Onze experts zorgen ervoor dat uw printer vlekkeloos verbonden wordt met het netwerk, zodat u direct aan de slag kunt.

 

Een PC configuratie: Wij doen het voor u

Bij de Printerstore begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we niet alleen aan om uw printer op het netwerk aan te sluiten, maar voegen we de printer ook toe op één PC naar keuze. We leggen de verbinding tussen de PC en de printer en stellen de lade(s) in naar het gewenste formaat. Dit alles doen we om u een zorgeloze start te geven. Voor het toevoegen van de printer op meerdere PC’s bieden we gedetailleerde instructies, zodat u of uw medewerkers dit eenvoudig zelf kunnen doen.

 

Updaten naar de nieuwste firmware

Een printer werkt optimaal als deze is bijgewerkt naar de nieuwste firmware. Dit kan verbeteringen in functionaliteit en beveiliging betekenen. Bij de Printerstore zorgen we ervoor dat uw nieuwe printer is geüpdatet met de meest recente firmware, zodat u geniet van de beste prestaties en de nieuwste functies. Het updaten van de firmware is een detail dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar het is een van de vele manieren waarop wij ons onderscheiden in klantenservice.

 

Ondersteuning na printer installatie

Heeft u vragen na de installatie van uw printer? Geen zorgen, bij de Printerstore staan we altijd klaar om u te helpen. Onze klantenservice is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw printervaring zo soepel mogelijk verloopt.

 

Conclusie: Kies voor gemak en professionaliteit voor uw printer installatie

Kiezen voor de Printerstore betekent kiezen voor een zorgeloze installatie van uw nieuwe printer. Van het aansluiten op het netwerk tot het configureren van uw apparatuur en het bijwerken naar de nieuwste firmware, wij zorgen ervoor dat u zonder problemen aan de slag kunt. Wij bieden de expertise die u nodig heeft en de klantenservice die u verdient. Kies voor gemak, kies voor de Printerstore.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh