Alles over Inkjet: Innovatie in printtechnologie

In de wereld van printen nemen inkjet printers een prominente plaats in. Maar wat is inkjet precies en waarom is het zo revolutionair? In deze blog verkennen we de moderne druktechniek en onthullen we waarom het een game-changer is in de printindustrie.

 

Wat is Inkjet?

Inkjet is een printmethode waarbij een inktkop minuscule druppeltjes inkt op een substraat, zoals papier, spuit. Deze techniek staat vooral bekend om zijn full-colour mogelijkheden. Inkjet is niet alleen beperkt tot papier; het wordt ook gebruikt voor het bedrukken van grotere en dikkere materialen, zoals deuren.

 

De evolutie van Inkjet printers

Inkjet heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger werd het geassocieerd met lagere kwaliteit, maar dat is verleden tijd. Hedendaagse inkjetprinters leveren kwaliteit die vergelijkbaar is met offset- en digitale elektrofotografische printtechnieken. Deze evolutie maakt inkjet aantrekkelijk voor commerciële drukkers die streven naar hogere productiviteit en kostenefficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Waarom kiezen voor een Inkjet printer?

  • Kwaliteit: Moderne inkjetprinters leveren uitstekende kwaliteit op standaard offsetpapier, zowel met als zonder coating.
  • Productiviteit: High-speed inkjet verkleint het gat in productiviteit tussen offset en digitale elektrofotografie. Dit leidt tot snellere time-to-market en consistente kwaliteit.
  • Toegevoegde Waarde: Commerciële drukkers kunnen met inkjettechnologie hun aanbod uitbreiden naar nieuwe, gepersonaliseerde toepassingen.
  • Flexibiliteit: Inkjet-oplossingen zijn efficiënt in het verwerken van zowel grote oplagen als kleine, gepersonaliseerde opdrachten.

 

Inkjet printers: Een blik op de toekomst

Met continue verbeteringen aan printkoppen, inkten en media, blijft inkjet zich ontwikkelen. Deze technologie is niet alleen hier om te blijven, maar speelt ook een cruciale rol in de toekomst van printtechnologieën.

 

Bij de Printerstore begrijpen we de waarde en het potentieel van inkjetprinttechnologie. Of je nu een commerciële drukker bent die zoekt naar verbeterde productiviteit en kwaliteit, of een creatieveling die op zoek is naar een veelzijdige printer voor thuisgebruik, wij hebben de inkjetoplossing voor jou.

 

Ontdek onze uitgebreide collectie inkjetprinters op de Printerstore website en til je printervaring naar een hoger niveau!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10