Problemen met je printer? De Printerstore helpt je graag!

Problemen met je printer? De Printerstore helpt je graag!

Is jouw printer kapot? Bij de Printerstore helpen we je graag verder. Wij zijn de beste plek om problemen met printers op te lossen, welk merk je ook hebt en waar je de printer ook hebt gekocht.

 

Elk merk, elk probleem

Het kan iedereen gebeuren: plotseling werkt je printer niet meer. Gelukkig kennen wij bij de Printerstore alle soorten printers. Dus of je nu een contract bij ons hebt of ergens anders je printer hebt gekocht, wij staan voor je klaar. Ons belangrijkste doel? Jou snel en goed helpen.

We helpen je snel

Een kapotte printer is nooit fijn, vooral als je iets belangrijks moet printen. Bel of mail ons en we helpen je binnen twee dagen. We vertellen je ook van tevoren wat het ongeveer gaat kosten, zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je vragen? Bekijk onze FAQ-pagina voor meer informatie.

 

Hoe lossen we het op?

Heb je een probleem met je printer? We kunnen iemand bij je thuis laten komen. Maar je mag ook altijd naar onze winkel komen. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat je printer weer werkt. Contacteer ons nu voor een afspraak.

We doen meer dan alleen repareren

Naast het repareren van printers, geven we ook advies. Wil je weten welke printer goed voor je is? Of hoe je iets moet printen? Vraag het ons! We hebben ook een website met veelgestelde vragen. Zo helpen we je altijd op de beste manier. Overweeg je een nieuwe printer? Bekijk hier onze aanbevelingen.

 

Oude printers zijn ook waardevol

Bij de Printerstore houden we van duurzaamheid. Daarom maken we oude printers weer als nieuw. Dit is goed voor je portemonnee en voor het milieu. Kies daarom voor onze opgeknapte printers.

Samenvatting

Of je nu een probleem hebt met je printer of advies nodig hebt over een nieuwe, de Printerstore is er voor je. Bel of mail ons en ervaar het zelf!

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10