Voordelig printen met goedkope cartridges

Voor velen van ons is printen een dagelijkse taak, of je nu thuis werkt, studeert, of gewoon leuke foto’s wilt afdrukken. Maar, zoals we allemaal wel weten, kunnen de kosten voor inkt flink oplopen. Hoe zorgen we ervoor dat we kunnen blijven printen zonder te diep in de buidel te tasten? Het antwoord is eenvoudig: door te kiezen voor goedkope cartridges.

 

Wat is een cartridge eigenlijk?

Een cartridge, vaak ook wel inktpatroon genoemd, is het deel van de printer dat de inkt bevat. Deze inkt wordt op het papier gespoten wanneer je iets afdrukt. Er zijn verschillende kleuren cartridges, zoals zwart, blauw (cyaan), rood (magenta) en geel. Afhankelijk van wat je wilt printen en wat voor printer je hebt, heb je verschillende cartridges nodig.

 

Hoe werkt zo’n cartridge?

Als je op ‘print’ klikt, start een bijzonder proces. De printer geeft een signaal naar de cartridge om inkt vrij te geven. Door hele kleine gaatjes wordt de inkt op het papier gespoten, zo precies dat de letters en afbeeldingen er scherp en helder uit komen te zien. Het is bijna magisch hoe zulke kleine inktspetters samen zorgen voor een compleet document of foto.

 

De voordelen van goedkope cartridges

Nu vraag je je misschien af: waarom zou ik voor goedkopere cartridges kiezen? Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Door te kiezen voor een betaalbare cartridge, kun je flink besparen. Maar dat is niet het enige voordeel. Veel van deze goedkopere cartridges zijn net zo goed als de dure merkcartridges. Ze printen evenveel pagina’s en de kwaliteit is vaak vergelijkbaar. Toch is het belangrijk om goed op te letten. Niet elke goedkope cartridge is geschikt voor elke printer. Het is belangrijk om cartridges te kiezen die goed passen bij jouw printer.

 

Conclusie

In een tijd waarin we allemaal een beetje willen besparen, zijn goedkope cartridges een goede keuze. Ze zijn niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar je levert ook niet in op kwaliteit. Klinkt dit als muziek in de oren en overweeg je de overstap? Of heb je nog wat vragen over welke cartridge het beste bij jouw printer past? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

 

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10