Waar duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan

In een tijd waarin zowel budget als duurzaamheid centraal staan, wil je als consument de zekerheid van een kwalitatief product dat ook milieuvriendelijk is. De Printerstore begrijpt dit als geen ander. Hier combineren we de wens naar betrouwbaarheid met de noodzaak van duurzaamheid.

Duurzame refurbished printers: Topkwaliteit met een verhaal

Stel je voor: een printer die al een leven achter de rug heeft, maar die na zorgvuldige inspectie en nodige aanpassingen weer als nieuw is. Bij de Printerstore is dat geen fantasie, maar realiteit. Ons deskundige team neemt elke printer onder de loep. Kapotte of versleten onderdelen worden vervangen, en elk toestel wordt grondig gereinigd en getest voordat het onze winkel verlaat. Hierdoor garanderen wij de betrouwbaarheid van elk product, ondanks dat het ‘tweedehands’ is.

Voordelen van duurzame refurbished printers: meer voor minder

Door te kiezen voor een refurbished printer van de Printerstore, profiteer je niet alleen van een kwalitatief hoogstaand product, maar ook van een aantrekkelijke prijs. Het hergebruik van printers stelt ons in staat om deze voor een fractie van de originele prijs aan te bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit. Dit betekent dat je meer waarde voor je geld krijgt en tegelijkertijd bijdraagt aan een circulaire economie.

Onze prijsbelofte

Bij de Printerstore zijn we trots op onze concurrerende prijzen. Mocht je echter dezelfde printer ergens anders goedkoper tegenkomen, dan komen wij onze unieke prijsbelofte na. Niet alleen matchen we de prijs, maar als dank voor je waakzaamheid bieden we je ook een kortingsbon voor je volgende aankoop. Deze belofte geldt exclusief voor onze klanten in Nederland, gezien de variabele verzendkosten naar andere landen.

Blijf op de hoogte

Om onze klanten te voorzien van de laatste updates, adviezen en tips over printers en duurzaamheid, bieden we een nieuwsbrief aan. Hierin delen we ook speciale aanbiedingen en exclusieve deals die je nergens anders vindt. Door je hiervoor aan te melden, zorg je ervoor dat je altijd het meeste uit je printer haalt.

Waarom kiezen voor printers bij de Printerstore?

Als je kiest voor de Printerstore, kies je niet alleen voor een topkwaliteit printer tegen een betaalbare prijs, maar je kiest ook voor een duurzamere toekomst. Ons team is gepassioneerd over wat ze doen, en dat merk je in de service en de kwaliteit van de producten. We zijn er om je te adviseren, te begeleiden en te zorgen dat je tevreden de deur uitgaat met een product dat jaren meegaat. Concluderend biedt de Printerstore het beste van twee werelden: duurzaamheid en kwaliteit. En in deze tijden is dat precies wat we allemaal nodig hebben. Kies bewust, kies voor de Printerstore. Neem gerust contact met ons op.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10