De duurzame printer: Het milieuvriendelijke en voordelige alternatief

Wat is een duurzame printer?

In een wereld waar afval een steeds groter wordend probleem is, wordt hergebruik een cruciale oplossing. Het is een uiterst effectieve strategie om de wereldwijde afvalberg te reduceren. Door producten en materialen een tweede leven te geven, hoeven er minder nieuwe producten gemaakt te worden. Hier komt het concept van een duurzame printer in beeld.

 

Bij de Printerstore omarmen wij deze milieubewuste aanpak. We verkopen niet enkel gebruikte printers; we zorgen er tevens voor dat ze weer als nieuw zijn en nog jaren mee kunnen gaan. Dit is wat wij noemen refurbishment, het slimme en verantwoordelijke alternatief voor nieuw.

 

Onze refurbished printers: Meer dan alleen duurzaamheid

Een refurbished printer van de Printerstore biedt meer zekerheid dan een reguliere tweedehands printer. Dat komt omdat elke printer die wij verkopen grondig is gecontroleerd, gereinigd en indien nodig, gerepareerd met hoogwaardige onderdelen. Zo weten we zeker dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Bovendien zijn deze printers tot wel 70% goedkoper dan een splinternieuwe printer van vergelijkbare kwaliteit!

 

Waarom kiezen voor een refurbished printer?

  • Duurzaamheid: Je draagt bij aan een circulaire economie en helpt de afvalberg verminderen.
  • Kostenbesparing: Met een refurbished printer bespaar je aanzienlijk op de kosten zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Betrouwbaarheid: Onze printers worden uitvoerig getest en zijn dus een betrouwbare keuze.
  • Garantie: We staan achter de kwaliteit van onze printers en bieden daarom garantie op onze refurbished printers.

 

Een green office met de Printerstore

Het creëren van een ‘green office’ is meer dan een trend; het is een verantwoordelijkheid die we allemaal moeten dragen. Door te kiezen voor een refurbished printer van de Printerstore, maak jij jouw werkplek toekomstbestendig en draag je bij aan een duurzamere wereld.

 

Dus, waarom zou je kiezen voor nieuw als ‘bijna-nieuw’ dezelfde kwaliteit biedt, maar met een veel kleinere ecologische voetafdruk? Met onze refurbished printers zijn duurzaamheid en voordeligheid eindelijk in perfecte harmonie.

 

Kies voor een duurzame printer bij de Printerstore

Refurbished printers zijn niet alleen een uitstekende manier om milieuvriendelijker te leven; ze zijn ook ongelofelijk voordelig. Kies voor een duurzame printer van de Printerstore en ervaar de vele voordelen van deze slimme, economische en milieuvriendelijke keuze.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10