Duurzaam ondernemen met de Printerstore: Een toekomstgerichte keuze

Wat houdt duurzaam ondernemen in?

Duurzaam ondernemen, ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) genoemd, gaat over de balans vinden tussen people, planet en profit. Bedrijven die duurzaam ondernemen zijn zich bewust van hun impact op de sociale, ecologische en economische aspecten van de wereld en streven ernaar om deze impact positief te beïnvloeden. Dit gaat verder dan enkel milieuvriendelijke maatregelen; het betekent ook ethisch zakendoen, eerlijke arbeidsomstandigheden en bijdragen aan de gemeenschap.

 

Hoe draagt de Printerstore bij aan duurzaamheid?

Duurzaamheid is een kernwaarde van de Printerstore. Als bedrijf zijn we vastberaden in onze missie om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Onze ambitie is helder: we werken continu aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk met het doel om volledig CO2-neutraal te worden.

 

Naast het aanbieden van hoogwaardige refurbished printers, implementeert de Printerstore diverse andere duurzame strategieën:

  • Plasticvrije verpakkingen: We hebben afscheid genomen van plastic verpakkingen en single-use plastics. In plaats daarvan kiezen we voor recyclebare en biologisch afbreekbare materialen.
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen: De producten waarmee we onze printers en ons kantoor schoonmaken zijn vriendelijk voor de aarde.
  • Zonnepanelen: Ons bedrijfspand maakt gebruik van zonnepanelen om groene energie op te wekken.
  • Duurzaam woon-werkverkeer: We stimuleren onze medewerkers om de auto te laten staan en in plaats daarvan te fietsen of het openbaar vervoer te gebruiken.
  • Verantwoorde afvalverwerking: Afgeschreven onderdelen worden zorgvuldig gescheiden en verantwoord afgevoerd voor recycling.
  • Recycling: Waar mogelijk hergebruiken we materialen en zorgen we dat afval een nieuwe bestemming krijgt.

 

Waarom kiezen voor de Printerstore?

Als jouw bedrijf ook streeft naar duurzaam ondernemen, dan is kiezen voor een refurbished printer van de Printerstore een logische en toekomstbestendige keuze. Je krijgt niet alleen een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product, maar je draagt ook bij aan een circulaire economie en vermindert je eigen ecologische voetafdruk.

 

Duurzaam ondernemen begint bij de Printerstore

Duurzaam ondernemen is niet langer een optionele luxe, maar een noodzakelijke verantwoordelijkheid voor hedendaagse bedrijven. De Printerstore begrijpt dit en neemt deze verantwoordelijkheid serieus. Kies voor de Printerstore, en je kiest voor een partner die net zo toegewijd is aan duurzaamheid als jij.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh