Ontdek de Printerstore: Uw betrouwbare keuze voor printers

Als u op zoek bent naar een nieuwe printer, wilt u betrouwbare informatie en positieve recensies die uw aankoopbeslissing ondersteunen. In deze blog willen we u voorstellen aan de Printerstore, een online shop met een uitstekende reputatie voor het leveren van kwaliteitsprinters en een uitmuntende klantenservice.

 

Klantbeoordelingen die vertrouwen wekken bij dePrinterstore.nl

Eén van de beste manieren om de betrouwbaarheid van een winkel te beoordelen, is door te kijken naar de ervaringen van eerdere klanten. De Printerstore heeft een indrukwekkende verzameling positieve recensies van tevreden klanten, zoals te zien is op Kiyoh.

 

TelTeam zegt: “Refurbished printer besteld bij de Printerstore om tijdens de Landelijke Scouting Wedstrijden (2000+) beoordelingsformulieren mee af te drukken. Het (hele) oude werkpaardje werd te duur om te onderhouden, en dus contact gezocht voor een betaalbare opvolger. Een prima advies, prijs en printer gekregen! Hier kunnen we weer jaren mee vooruit!”

 

Hoogwaardige printers bij de Printerstore

De Printerstore heeft een sterke focus op kwaliteitsproducten. Ze werken samen met het gerenommeerde merk HP om alleen de beste printers aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een inkjetprinter, een laserprinter of een all-in-one printer, dePrinterstore.nl heeft een uitgebreid assortiment om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

 

Klant Mark S. deelt zijn ervaring: “Na in het weekend het contactformulier ingevuld te hebben werd er op de maandag direct contact opgenomen via de mail. Hierin werden mijn vragen goed beantwoord en werden er een paar opties aangeboden. Vervolgens telefonisch nog contact gezocht, en hier nog wat details besproken. Uiteindelijk direct een (refurbished) HP-printer bij de Printerstore aangeschaft.”

 

Uitmuntende klantenservice bij de Printerstore

Naast hoogwaardige producten legt dePrinterstore.nl ook de nadruk op uitstekende klantenservice. Hun team van deskundige medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw printerbehoeften.

 

Klant Ferry D. waardeert dit enorm: “Gewoon goed! De medewerkers bij de Printerstore doen wat ze zeggen en komen de gemaakte afspraken na. Ook in de service: Na de tijd ben je geen vreemde, directe reactie op de gestelde vragen Een professionele printer nodig? Koop dan bij dit professionele bedrijf!”

 

Waarom de Printerstore uw ideale keuze is

Als u op zoek bent naar een betrouwbare online shop om uw nieuwe printer te kopen, is dePrinterstore.nl de ideale keuze. Met uitstekende klantbeoordelingen, hoogwaardige producten en een toegewijd klantenserviceteam, biedt de Printerstore een complete ervaring die u vertrouwen geeft bij uw aankoop.

 

De vertrouwde keuze: dePrinterstore.nl

Of u nu een nieuwe printer voor thuis nodig hebt, of meerdere printers voor uw bedrijf, de Printerstore is uw betrouwbare partner. Het brede assortiment, de positieve klantbeoordelingen en de uitstekende klantenservice maken de keuze eenvoudig.

 

Bezoek de website vandaag nog en ontdek waarom zoveel tevreden klanten de Printerstore aanbevelen voor al hun printerbehoeften.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh