Kies een betaalbare, hoogwaardige oplossing: De Refurbished Printer

In de wereld van technologie zien we continu nieuwe apparaten op de markt komen, waaronder ook printers. Deze continue stroom van nieuwe modellen kan ervoor zorgen dat oudere printers over het hoofd worden gezien. Maar wat als er een slimme, betaalbare optie is om van de kwaliteit van hoogwaardige printers te genieten? Dat is precies wat een refurbished printer je te bieden heeft.

 

Wat is een refurbished printer?

Refurbished printers zijn tweedehands printers die professioneel gerenoveerd zijn om weer in topconditie te zijn. Deze printers vormen een interessant alternatief voor het kopen van gloednieuwe modellen. Ze bieden zowel economische als milieuvriendelijke voordelen. Laten we eens duiken in de belangrijkste voordelen van een refurbished printer.

 

De betaalbaarheid van refurbished printers

Het belangrijkste voordeel is zonder twijfel de prijs. Refurbished printers zijn aanzienlijk voordeliger dan gloednieuwe modellen. Dit maakt ze een interessante keuze voor budgetbewuste consumenten en kleine bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit zonder een gat in hun portemonnee te slaan. Met een refurbished printer geniet je van dezelfde functionaliteit en afdrukkwaliteit als bij een nieuw model, maar tegen een fractie van de kosten.

 

Duurzaamheid: Refurbished printers en het milieu

Naast kostenbesparingen, zijn refurbished printers een duurzame keuze. Door te kiezen voor een refurbished printer, draag je actief bij aan het verminderen van elektronisch afval. Het geeft oude printers een tweede leven door middel van renovatie, wat de druk op natuurlijke hulpbronnen voor de productie van nieuwe printers vermindert en je ecologische voetafdruk verkleint.

 

Garantie op refurbished printers

Een ander pluspunt van refurbished printers is de garantie. Professionele refurbishers zorgen ervoor dat deze printers grondig worden getest en eventuele defecten worden gerepareerd voordat ze weer op de markt komen. Zo heb je zekerheid over je aankoop.

Bezoek de Printerstore om ons assortiment aan HP refurbished printers te bekijken, variërend van printers met wifi-connectiviteit tot multifunctionele printers die kunnen afdrukken, scannen en kopiëren.

 

Afdrukkwaliteit van refurbished printers

De afdrukkwaliteit van een refurbished printer doet niet onder voor die van een nieuwe printer. Deze printers worden zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig voorzien van upgrades en reparaties om een uitstekende afdrukkwaliteit te garanderen.

 

Kiezen van een betrouwbare refurbished printer leverancier

Wanneer je op zoek bent naar een refurbished printer, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare leverancier die hoogwaardige refurbished producten aanbiedt en een goede klantenservice biedt. Doe je onderzoek, lees beoordelingen en bekijk de garantievoorwaarden voordat je een aankoop doet.

 

Ontdek de voordelen van refurbished printers

Waar wacht je nog op? Bezoek de Printerstore vandaag nog en ontdek de voordelen van onze refurbished printers. Geniet van kwaliteit en betaalbaarheid in één pakket met onze uitgebreide selectie aan refurbished printers.

Refurbished printers bieden een uitstekende kans om kwaliteit te combineren met kostenbesparing en duurzaamheid. Of je nu een kleine ondernemer bent, een milieubewuste consument, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare printer, refurbished printers zijn zeker het overwegen waard.

Zo blijkt maar weer: kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Bij refurbished printers krijg je het beste van twee werelden: een hoge kwaliteit printer tegen een veel lagere prijs dan je zou betalen voor een nieuw model. En tegelijkertijd draag je bij aan een duurzamere wereld door te kiezen voor gereviseerde technologie.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh