Zink papier verovert de printwereld

Print al je foto’s waar en wanneer je wilt!

Wil jij ook al je foto’s gelijk kunnen printen vanaf je smartphone of tablet? Wil je je printer overal mee naartoe kunnen nemen en direct foto’s af kunnen drukken, waar je ook bent? Dan is een pocket printer iets voor jou!

Een pocket printer is een compact print apparaatje waarop je thuis, op reis of onderweg direct je favoriete kiekjes af kunt drukken. Ideaal als je je foto’s het liefst tastbaar wilt hebben in plaats van op een vergeten harde schijf op je computer.

Zink fotopapier 

Om iets af te kunnen drukken op je pocket printer heb je natuurlijk papier nodig. De Printerstore verkoopt hoge kwaliteit Zink fotopapierDit is fotopapier met een zelfklevende achterkant voor het eenvoudig opplakken van foto’s. Met zinkpapier heb je nooit meer fotolijstjes nodig. Het water-, scheur en vlekbestendige papier kun je makkelijk op maat knippen en zo aan je muur hangen, of als sticker gebruiken.

Maar wat is Zink papier precies?

Zink is een thermische kleurenprint-technologie voor digitale apparaten om in één keer kleurenprints te maken zonder daarvoor inkt nodig te hebben (Zink betekent eigenlijk Zero Ink). Een duurzame keuze dus. Het thermische papier bevat een cyaan, magenta en gele kleurenlaag, een coatinglaag en isolerende tussenlagen. Zink printers “activeren” de kleurenlagen door verschillende warmtepulsen af te vuren op het papier waardoor de kleur-kristallen smelten en zichtbaar worden. 

Leuk om te weten, maar nog leuker is dat wij Zink fotopapier aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! Dit huismerk fotopapier is van zeer goede kwaliteit en geschikt voor HP sprocket en G&G pocketprinters. Je kunt kiezen uit 50 of 100 vellen van 76 x 50 mm.

Bestel snel jouw Zink fotopapier! We hebben een beperkte voorraad, dus wees er snel bij!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.7

162 beoordelingen

Kiyoh