Refurbished, het duurzame alternatief voor nieuw

De Printerstore wordt steeds duurzamer. En daar zijn we trots op. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website, waarbij onze duurzame missie sterk naar voren komt. Op deze manier willen we iedereen onderdeel laten worden van een circulaire economie.

Maar een printer is toch helemaal niet duurzaam en circulair? Nee, een nieuwe printer die na verloop van tijd op de afvalberg belandt is niet duurzaam. Maar printers gaan veel langer mee dan veel mensen denken. Volgens fabrikanten is een printer na ongeveer 4 tot 5 jaar afgeschreven, maar eigenlijk is de levensduur veel langer! Door nog goed werkende printers weer volledig op te knappen en terug in de markt te zetten, besparen we samen met onze klanten veel CO2, soms tot wel 500kg CO2 per printer! 

Op deze manier hebben we in 2020 32 ton CO2 bespaard en in 2021 nu al 35 ton!

Naast deze CO2 besparing, wordt er met refurbished printers ook bespaard op energieverbruik, delfstoffen en materialen. Er hoeven immers minder nieuwe printers geproduceerd te worden.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om bij te dragen aan een circulaire economie door een refurbished printer te kopen bij de Printerstore. Wij bieden namelijk ook uitstekende garantie en service. Zo garanderen we dat iedereen optimaal en zo lang mogelijk van zijn/haar refurbished printer gebruik kan maken. 

Refurbished printers zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan nieuwe printers.

Dus, wil jij ook helpen de wereld een stukje duurzamer te maken? Ga voor een refurbished printer van de Printerstore.

Naast het reviseren van printers doet de Printerstore nog veel meer aan duurzaamheid. Zo hebben we bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, gebruiken we geen single-use plastics meer en hebben we sinds kort zonnepanelen. 

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10