De beste printers voor je thuiswerkplek

Een duurzame oplossing

Door de coronacrisis is thuiswerken in een stroomversnelling geraakt. Er wordt thuis iets minder geprint dan op kantoor, omdat documenten vaker digitaal gedeeld worden. Dat betekend minder papierverbruik, minder CO2 uitstoot, en dus minder belasting voor het milieu. Dat vinden wij een mooie ontwikkeling, want De Printer Store staat voor duurzaamheid.

Wil je ook bijdragen aan duurzaamheid? Ga dan voor een refurbished printer van De Printer Store. Want ook al printen we misschien thuis wat minder, een printer blijft onmisbaar.
Met een refurbished printer draag je bij aan een circulaire economie, omdat je een printer een tweede leven geeft. Je bespaard C02 omdat er geen nieuwe printer geproduceerd hoeft te worden. Bovendien bespaar je veel geld, omdat een nieuwe printer veel duurder is. Hier vind je meer informatie over onze refurbished printers. 

Welke printers zijn geschikt voor thuiswerkplekken?

Lezen vanaf papier blijft toch in veel gevallen fijner dan lezen vanaf een scherm. En als je kinderen thuis hebt, dan print je waarschijnlijk ook huiswerk. Met een laserprinter print je snel en betaal je minder per print dan met met een inkjetprinter. Daarnaast zijn de afdrukken direct droog en van goede kwaliteit. De toners van laserprinters gaan daarnaast vaak vele malen langer mee dan de cartridges van inkjetprinters, waardoor je op de langere termijn veel geld kunt besparen. 

De Printer Store heeft diverse modellen laserprinters voor een klein kantoor. Deze zijn ontworpen voor een zakelijke omgeving met beperkte ruimte, wat ook ideaal is voor thuis.

Wil je alleen zwart wit printen op a4 formaat?
Bekijk dan eens de scherp geprijsde HP LaserJet mono Pro M404 serie.

Wil je een kleurenprinter op a4 formaat?
De HP laserJet Color Pro M454 serie is compact en snel.

Wil je ook kunnen kopiëren, scannen en eventueel faxen?

Met een MFP (all in one) printer van de Printer Store heb je dan maar één apparaat nodig. Daarmee bespaar je veel ruimte.

De HP Color LaserJet Pro MFP M479 a4 serie is een echte alleskunner en zeer scherp geprijsd.

Wil je liever een A3 printer, of een zwart wit MFP? Bekijk snel ons aanbod en kies de printer die bij jouw thuiswerk situatie past.

Heb je hulp nodig bij je keuze? Je kunt altijd bellen, chatten, of mailen. We helpen je graag.

 

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10