Welke kleuren A3-laserprinters zijn er?

Ben je op zoek naar een geschikte A3-printer voor je bedrijf? Wanneer je op zoek bent naar een kleuren laserprinter waarmee je ook A3-formaat kunt printen, hebben wij bij de Printerstore een aantal geschikte opties voor je. Op welke van de verschillende A3-printers uiteindelijk je keuze valt, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Welke specificaties wil jij graag dat deze printer, buiten uiteraard het A3-printen, bezit? Wij lichten een aantal A3-kleuren laserprinters uit zodat je kunt vergelijken en uiteindelijk de beste keuze kunt maken. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze!

HP LaserJet Enterprise M775

De HP LaserJet Enterprise M775 is een multifunctionele kleuren laserprinter die een echte aanwinst is op kantoor. Deze printer kan naast A3-printen ook kopiëren, scannen en faxen(optioneel). De printer is erg gemakkelijk te bedienen door middel van een kleuren touchscreen. Wanneer je minimaal 7500 afdrukken per maand print, is deze printer een aanrader.

Er zijn diverse modellen van de M775 beschikbaar. Zo is de M775dn de kleinste versie van deze printer met ‘slechts’ twee invoerlades. Dit type kun je uitbreiden met één of meerdere papierlades/bakken waardoor de printer een grotere capaciteit krijgt. Houd er dan wel rekening mee dat deze printer meer ruimte in beslag neemt.

Wat maakt de HP LaserJet Enterprise m775 verder een ideale machine voor kantoor? Deze printer kan tussen de 10-30 gebruikers handelen zonder dat de snelheid van de printer hierdoor wordt aangetast. Deze printer kan naast A3 ook A4, A5, A6, B5, B6, C5 en postcard formaat printen. De printopdrachten kun je geven via USB, Netwerkkabel en HP ePrint mobiele printondersteuning (Google Cloud Print ready en Air Print). Een erg veelzijdige printer, die HP LaserJet Enterprise M775!

Door middel van de Digital Sending technology van HP kun je je document opslaan op je pc of server of het document mailen.

HP Color LaserJet Enterprise Flow M880

Een andere kleuren laser- A3-printer is de HP Color LaserJet Enterprise flow M880. Deze machine kan (A3-)printen, kopiëren, scannen en faxen. Deze printer is gemakkelijk te bedienen en beschikt over maar liefst 5 verschillende papierlades. Het is een erg snelle printer die maar liefst 46 A4-pagina’s per minuut kan printen. De snelheid met dubbelzijdig of A3-printen ligt op 22 pagina’s per minuut.

Deze printer kan uitgebreid worden met een stackler of booklet waardoor deze direct pagina’s aan elkaar vast kan nieten, en/of boekjes maken. Houd er wel rekening mee dat deze A3-printer veel ruimte in beslag neemt, vooral de uitgebreide versie ervan. Op een klein kantoor zou deze printer daarom wellicht te prominent aanwezig zijn.

Wanneer je de HP Color LaserJet Enterprise Flow M880 gaat vergelijken met de HP LaserJet Enterprise M775, is het grootste verschil dat de M880 losse drums en toners heeft. Bij de M775 zit de drum in de toner ingebouwd. Het voordeel van de M880 is dat de drum langer meegaat. Wanneer je veel print, is de M880 een voordeligere printer dan de M775.

HP Color LaserJet Enterprise M855

De HP Color LaserJet Enterprise M855 is in principe dezelfde A3-printer als de M880, echter is de M855 geen multifunctional. Deze printer heeft als overige specificaties dubbelzijdig printen, HP e-Print, diverse functies voor digitale verzending en is eventueel uit te breiden met een extra lade-module. De capaciteit van de huidige uitvoer van deze printer is 500 vel.

De HP Color LaserJet Enterprise M855 is een geschikte A3-printer wanneer u niet op zoek bent naar een multifunctional en alleen printen voldoende is. Zonder de uitbreidings-sets is deze printer compact en erg gebruiksvriendelijk voor op kantoor.

HP Color LaserJet MFP E77822

Ook de HP Color LaserJet MFP E77822 is een multifunctionele A3-printer. Naast A3-printen kan deze printer ook kopiëren, scannen en faxen. De printsnelheid van dit model is tot 60 pagina’s per minuut. Wanneer je deze printer gaat vergelijken met de M880 en M775, is ook deze A3-printer uit te breiden met een stacklet, booklet of meerdere papierlades. Je kunt het bij deze A3-printer dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Het type HP Color LaserJet MFP E77822dn is het ‘kleinste’ model dat beschikbaar is van deze printer, net als bij de M775dn het geval is.

Kom je er nog niet aan uit welke A3-printer het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10