Waarom is de ene refurbished printer duurder dan de andere als het model hetzelfde is?

Bij De Printer Store is de ene refurbished printer duurder is dan de andere terwijl het model hetzelfde is. Op de vragen omtrent het prijsverschil van deze refurbished printers kunnen wij simpel antwoord geven. Wij bepalen de prijs van refurbished printers door deze met elkaar te vergelijken op een aantal belangrijke punten. Omdat deze per printer verschillen, verschilt ook de prijs per printer, ongeacht dat het model of type hetzelfde is. Dat is de reden dat in onze webshop je verschillende prijzen ziet staan bij hetzelfde model en type printer.

Welke punten bepalen de prijs bij refurbished printers?

Zoals eerder gezegd, bepalen wij de prijs per refurbished printer aan de hand van verschillende punten. Je kunt de vergelijking trekken met occasions in de autobranche. Hoe intensiever een auto gebruikt en hoe slechter deze onderhouden is, hoe lager de prijs zal uitvallen.

De belangrijke punten waarop refurbished printers bij De Printer Store gecontroleerd worden zijn onder andere:

  • Uiterlijk, cosmetische schade
  • Tonerstanden
  • Fuserstanden
  • Paginatellers

Dit betekent dat elke printer die bij ons binnenkomt zorgvuldig nagekeken wordt om te bekijken in welke status deze verkeert. Vervolgens wordt er bepaald welke prijs deze refurbished printer bij ons in de webshop krijgt. Hierdoor is het prijsverschil refurbished printers in onze webshop dus verklaarbaar.

Meer informatie over prijsverschil refurbished printers van De Printer Store?

Voor meer informatie over de prijsbepaling of informatie over een bepaalde refurbished printer, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat, telefonisch of via de contactpagina. Wij kunnen je zelfs per printer uitleggen waarom de prijs ervan zo bepaald is.

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.7

162 beoordelingen

Kiyoh