Welke printer is geschikt voor zakelijk gebruik?

Alle LaserJet printers zijn in principe geschikt voor zakelijk gebruik. Welke printer je uiteindelijk kiest is afhankelijk van wat voor bedrijf je hebt, wat de capaciteit van de printer moet zijn en over welke opties moet deze beschikken? Wij adviseren graag en geven hieronder daarom wat voorbeelden van zakelijke printers met voor- en nadelen.

Qua toegankelijkheid is alles te regelen, van inchecksystemen tot geregistreerd gebruik per gebruiker.

HP LaserJet P2055dn

(Compact zwart/wit)
De HP LaserJet P2055dn is compacte , zwart-wit tonerprinter. Deze printer is zeer geschikt om op je werkplek te hebben staan.

Voordelen:

 • Compact
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Dubbelzijdig printen

Nadelen :

 • Weinig opties
 • Lage papier capaciteit

Extra opties : Maximaal 1 extra papierlade met de capaciteit van maximaal 500 vellen.

HP LaserJet P3015dn

(Minder compact zwart/wit )

De HP LaserJet P3015dn is een iets minder compacte maar nog steeds goed handelbare zwart-wit tonerprinter. Ook deze printer is erg geschikt om op je werkplek te hebben staan, vooral wanneer je veel print. De HP LaserJet P3015 heeft namelijk meer papiercapaciteit dan de HP LaserJet P2055 en print ook sneller dan zijn kleine broertje.

Voordelen :

 • Drukt snel af
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Dubbelzijdig printen
 • Grote capaciteit papierlade (500 sheets)

Nadelen :

 • Weinig opties
 • Niet erg compact

Extra opties : Extra papierlades.

HP color LaserJet M551DN

( Color LaserJet grof )

De HP color LaserJet M551dn is een kwalitatief goede kleurenprinter met grotere kantoorcapaciteit. Deze printer is een echt werkpaard en kan de hele dag door aan de lopende band printen. De HP color LaserJet M551dn is een printer die voorzien is van sterke motoren waardoor deze een afdruksnelheid van wel 32 pagina’s per minuut kan halen.

Ben je op zoek naar een machine die naast printen ook kan kopiëren, scannen en mailen? Dan is de HP color LaserJet M551dn niet de juiste printer voor jouw bedrijf.

Voordelen :

 • Snel
 • Geschikt om met heel kantoor te delen
 • Dubbelzijdig printen
 • Geschikt voor vele types papier

Nadelen :

 • Niet compact
 • Geen extra functies
 • Niet echt geschikt om foto’s te printen

Extra opties : Extra papierlades.

HP LaserJet Enterprise 500 M525f MFP

( Zwart/wit compacte MFP )

De HP LaserJet Enterprise 500 M525 MFP is het slimmere broertje van de HP LaserJet P3015dn. Qua printcapaciteit wijkt deze printer maar weinig af van de P3015. De M525F MFP heeft ook kopieerfuncties, en een full color touchscreen tot zijn beschikking.

Dit touchscreen komt goed tot zijn recht bij het typen van mailtjes en het uitgebreide menu wat deze printer bevat.  De HP LaserJet Enterprise 500 M525f MFP is een sterke printer en zal je verbazen in zijn snelheid en degelijkheid. Een zeer geschikte printer voor zakelijk gebruik wanneer er veel wordt geprint en gebruik wordt gemaakt van kopiëren etc.

Voordelen :

 • Snel
 • Geschikt om continu te printen
 • Dubbelzijdig printen
 • Deelbaar met hele kantoor
 • Groot, helder touchscreen

Nadelen :

 • Print alleen zwart-wit, geen kleur
 • Niet heel compact
 • Maakt best veel geluid door het hoge aantal toeren dat de printer kan draaien

Opties : Extra Papierlades en cabinet . (kastje met wielen )

HP color LaserJet M477fdw

( Compacte color mfp )

De HP color LaserJet M477fdw is een zeer compacte all-in-one printer die in principe alles biedt wat je van een printer kan verwachten. Deze printer kan naast printen ook kopiëren, scannen en mailen. In verhouding tot een kopieermachine is dit echt een praktische oplossing voor een klein kantoor waar niet veel ruimte is om verschillende machines met diverse functies neer te zetten. De HP color LaserJet M477 is geschikt voor op je bureau en heeft een professionele uitstraling.

Voordelen :

 • Multifunctioneel
 • Zeer snel met printen
 • Modern uiterlijk
 • Compact
 • Draadloos verbonden met je netwerk
 • Dubbelzijdig printen

Nadelen:

 • Kleine papiercapaciteit
 • Veel functies met relatief klein bedieningspaneel
 • Niet echt geschikt om een hele dag aan de lopende band te gebruiken

Extra opties:  Extra papierlades.

HP color Laserjet M575f

( Color mfp Grof )

De HP color LaserJet M575f printer op zich is te vergelijken met de M551dn maar dan met veel meer mogelijkheden. De M575 printer is zeer geschikt om hele dagen te printen en dat alles in full-color. Functies als kopiëren, mailen en scannen naar map, zijn gemakkelijk in gebruik.

De M575 ADF (Automatic document feeder) heeft een krachtige motor waardoor hij flinke stapels papier zonder probleem wegwerkt.  De ADF haalt het papier over het kleine glasplaatje waardoor je stapels papier tegelijk kunt kopiëren. Voor bedrijven is deze machine een grote uitkomst!

De M575f printer is wel te groot voor op je bureau maar is zeer geschikt om op een tafeltje of kastje in een werkplaats te hebben.

Voordelen:

 • Multifunctioneel
 • Zeer snel met printen
 • Dubbelzijdig printen
 • Geschikt voor grote bedrijven
 • Groot full-color touchscreen

Nadelen:

 • Vrij grote machine
 • Lage papiercapaciteit
 • Maakt best veel geluid door het hoge aantal toeren dat de printer kan draaien

Extra opties :  Extra Papierlades, cabinet (kastje met wielen), uitvoerbaar in verschillende modellen met onder andere niet-modules en sorteerfuncties .

HP LaserJet M725 MFP

( Kopieermachine zwart/wit )

De HP LaserJet M725 MFP is een grote multifunctionele kopieermachine met een modern uiterlijk. De multifunctional is zeker een aanwinst voor op kantoor. Het aantal mogelijkheden van de M725 MFP zijn eindeloos.

De HP LaserJet M725 MFP is een echt werkpaard en erg geschikt om met het hele bedrijf te delen. Deze all-in-one printer staat erom bekend dat deze erg gemakkelijk is om te gebruiken en daarom erg geliefd is onder werknemers.

De printer is een zwart-wit printer maar scannen doet deze wel in kleur.

Voordelen:

 • Multifunctioneel
 • Zeer snel met printen
 • Print ook in A3 formaat
 • Zeer prettig in gebruik
 • Professioneel uiterlijk

Nadelen:

 • Grote machine
 • Print alleen maar zwart-wit

Extra opties: Uitvoerbaar in verschillende modellen met onder andere niet modules , en extra sorteerfuncties.

HP Laserjet M775 MFP

( kopieermachine color)

De HP LaserJet M775 MFP is een grote multifunctionele kopieermachine met een modern uiterlijk wat de multifunctional echt een aanwinst voor je werkplaats of kantoor maakt. De M775 MFP kan alles in full color en voor een kopieermachine is hij bijzonder stil tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Erg prettig dus om deze multifunctional op  kantoor te hebben staan .

In principe kan de M775 MFP heel de dag draaien en dan ook nog eens met verschillende gebruikers door elkaar.  Deze printer is wel de meest samenvattende machine die we bij De Printer Store momenteel in onze voorraad hebben. Deze multifunctional kan letterlijk alles wat je van een mfp verwacht, en dit dan ook nog eens met het hele kantoor tegelijk.

Voordelen:

 • Een echte multifunctional die alles kan
 • Modern uiterlijk
 • Meerdere personen tegelijk kunnen acties doorvoeren

Nadelen:

 • Grote machine

Extra opties: Uitvoerbaar in verschillende modellen met onder andere modules om direct papieren aan elkaar te nieten , en extra sorteerfuncties.

Meer advies nodig over zakelijke printers?

We hopen je meer duidelijkheid gegeven te hebben over welke zakelijke printers er zijn en welke functionaliteiten deze met zich meebrengen. Op deze manier kun je beter een keuze maken welke zakelijke printer het beste past bij jouw bedrijf.

Heb je nog vragen over een bepaald type printer of kom je er toch niet helemaal uit? De Printerstore  je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via de chat, telefonisch of via onze contactpagina!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10