Wat is een multifunctional?

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one printer of MFP genoemd. De naam van het apparaat zegt het eigenlijk al, een multifunctional heeft meerdere functies in één. Dit maakt het apparaat voor veel bedrijven en particulieren erg aantrekkelijk. In plaats van een printer, scanner en kopieerapparaat, heb je namelijk maar één all-in-one printer nodig. Dit scheelt ruimte!

Voordelen van een multifunctional

Multifunctionals hebben verschillende voordelen die het apparaat zo geliefd maken. Zo kun je met één multifunctional veel ruimte besparen en toch dezelfde functies uitvoeren. Wil je graag printen, scannen of kopiëren? Dan is dit met de all-in-one printer gewoon mogelijk! Je hoeft niet drie verschillende kantoormachines aan te schaffen, maar hebt voldoende aan slechts één multifunctional.

Dit brengt het voordeel met zich mee dat een multifunctional een stuk goedkoper is dan het aanschaffen van drie losse apparaten. Tel daarbij op dat je minder snoeren en kabels nodig hebt om weg te werken en dat zelfs een groot deel van de multifunctionals draadloos kan printen. Handig en een stuk netter in het aanzicht!

Welke multifunctional kopen?

Wil jij een multifunctional kopen? Dan komt de volgende vraag aan bod; Welke multifunctional ga je kopen? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een zwart-wit of kleuren multifunctional. En zijn er ook nog eens veel verschillende merken printers te verkrijgen. Zo hebben sommige all-in-one printers nog de mogelijkheid voor het toevoegen van extra papierlades of een finisher bijvoorbeeld. Het apparaat kan helemaal worden afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Weet je niet welke multifunctional het beste bij jouw organisatie past? De Printerstore helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via de chat, telefonisch of de contactpagina en wij helpen je graag verder!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10