Voordelen van een refurbished printer

Refurbished printers zijn, net als refurbished smartphones, steeds populairder aan het worden in de markt. Dit heeft verschillende redenen, zowel voor bedrijven als consumenten. Maar wat zijn nou precies de voordelen van een refurbished printer ten opzichte van een nieuwe?

Voordelen refurbished printers

Ten eerste is een refurbished printer een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe printer. Nu kun je zeggen ‘ja maar eigenlijk is een refurbished printer een tweedehands printer’. Dat is niet waar. Een refurbished printer wordt namelijk nagekeken en opgeknapt waar nodig. Onderdelen worden vervangen zodat de printer als het ware als nieuw aangeboden kan worden, maar dan met wat vlieguren. Vergelijk het met een occassion ten opzichte van een nieuwe auto.

Een refurbished printer is eigenlijk een tweedehands printer die in een nieuw jasje gestoken wordt en waar garantie op wordt gegeven. De kwaliteit van deze printer is daarom niet minder dan een nieuwe. Maar omdat het officieel geen nieuwe printer is, is de prijs van een refurbished printer een stuk lager (toto wel 90%!). Je bent dus een stuk goedkoper uit en daarnaast ook nog een milieubewust bezig! Een gebruikte printer kopen is namelijk een stuk duurzamer dan de aanschaf van een nieuwe.

De beste gebruikte all-in-one printers

Zoals eerder gemeld, is een refurbished printer een stuk goedkoper in de aanschaf. Een nieuwe all-in-one printer kan namelijk een behoorlijke investering zijn. Vooral in de bedrijfswereld is het belangrijk dat een apparaat als een multifunctional veel mogelijkheden heeft. Echter betaalt zo’n apparaat zichzelf vaak niet gemakkelijk terug en daarom is het verstandig om eens te kijken naar een refurbished all-in-one printer. De Printerstore heeft diverse refurbished all-in-one printers die erg geschikt zijn voor (grote) bedrijven. Deze refurbished printers zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe en je ontvangt ook nog eens garantie op je aankoop! Kijk snel in onze webshop welke refurbished printer het beste bij jou en jouw bedrijf past. Advies nodig? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of het formulier op de contactpagina. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze!

Zo goed als nieuw en plug&play!

De aanbieding was voor een tweedehands kleurenlaser MFP, maar met slechts 20 afdrukken eigenlijk zo goed als nieuw. Zeer goed verpakt en heel snel geleverd (volgende dag). Alle instellingen goed gezet en afgedrukt erbij, dus letterlijk uit de doos, aanzetten, WiFi verbinden en klaar. Super service!

door Leon, Nijmegen - 10 / 10

Prettige en snelle afhandeling

Na telefonisch informatie te hebben ontvangen over een door mij beoogde printer, heb ik die meteen besteld. De volgende dag werd de printer geleverd en de verstrekte informatie was juist. Prima werk. Betrouwbaarheid is een grote deugd!

door Francesco, Maarn - 8 / 10

Printer ziet er prima uit!

Printer ziet er prima uit en werkt naar verwachting. Printkwaliteit ook uitstekend.

door Lukas, Drouwenerveen - 9 / 10

Super tevreden, product was op tijd, netjes verpakt en getest voor verzending

Ik heb een retour gestuurde (dus niet nieuw; maar kort gebruikt) hp laserprinter gekocht bij de printerstore, Deze werd niet in de originele doos bezorgd, maar wel heel netjes in een stevige doos, opgevuld met pur-zakken. De printer was uitvoerig getest en de resultaten zaten bijgevoegd. Verder was er van de "gebruikte" status niets terug te zien.

door roderick, oosterhout - 10 / 10

top geregeld

Makkelijk en snel te bestellen, de volgende dag de printer al in huis:)

door Erik Groenestein, Leusden - 9 / 10

Prima samenwerking, snel en correct

Snelle afhandeling van bestelling en levering.

door Claudia, Breda - 10 / 10

Was top!

vragen goed beantwoord en levering conform afspraak. allen de transferkit was leger dan beloofd en dat wordt binnenkort opgelost met een omruiling.

door bas dijkgraaf, Bilthoven - 9 / 10

Uitstekende prijzen, artikelen en snelheid!

Tegen een goede prijs een MFP aangeschaft. Deze moest op een ander adres dan het factuuradres geleverd worden en dit werd direct geregeld door Nick. Ik heb meteen gevraagd of wij ons ook kunnen melden voor onderhoud / reparatie van MFP's die al in ons bezit zijn en ook hier had Nick direct de oplossing. Al met al een zeer fijne ervaring en zeker een aanrader!

door J.E. , Harderwijk - 10 / 10

Prima geholpen

Gebeld over de printer en heel vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en goed uitgelegd wat ik van deze printer kon verwachten. Als ik weer een printer nodig heb kom ik hier zeker terug.

door Marianne Pikaar, Leiden - 10 / 10

Vriendelijk, behulpzaam en snel geleverd: fantastisch dus

Gisteren via internet bij De Printer Store terecht gekomen. Een model bekeken en toch nog maar even gebeld. Medewerker was zeer vriendelijk en vroeg nog even door. Onder andere of ik wel aan wifi had gedacht. Dat was erf dus even bij ingeschoten en tijdens het gesprek ander model uitgezocht. Direct besteld en betaald. Volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Kortom: ik ben blij.

door Jan, Amstelveen - 10 / 10

9.6

162 beoordelingen

Kiyoh